site_JM Johan Meijering  algemene website met informatie over zijn projecten in de loop der jaren.
 naar website Johan Meijering  
Noorderblik2 Siska Alkema werkt al diverse jaren als beeldend kunstenaar en als fotograaf zowel in opdracht als aan eigen projecten cq. vrij werk in combinatie met grafische vormgeving of beeldbewerking. Haar specialiteit ligt bij portret- en bedrijfsfotografie.
naar website Noorderblik
 nicolettewever Nicolette Wever  zelfstandig illustrator te Groningen. Heeft het logo voor La Pasión ontworpen.
 naar website Nicolette Wever
 Elzo Smid Elzo Smid voor uw huisstijl, promotie, boeken. Verzorgt sinds jaar en dag de flyers en affiches voor o.a. de STAG, dansscholen. Mede organisator van het jaarlijkse Waagplein Tango evenement.
 naar website Elzo Smid
 Sip Sip Hofstede ken ik als de binnenhuisarchitect van het project Kijkbungalow Minerva (1991-1995) in Hoogkerk (Groningen). Ook was hij betrokken bij de ontwikkeling van La Pasión. Als kunstliefhebber heb ik ook veel waardering voor zijn schilderstalenten. Op zijn website komen beide aspecten ruim aan bod.
 naar website Sip Hofstede  
 site_janb01 Jan Brederode ken ik als de architect van het project La Pasión (Groningen).
 naar website Jan Brederode  
 Annet Annet Gabriëlse bracht samen met Gerriet Postma de muurschildring in La Pasión aan. Daarnaast was ze betrokken bij allerlei evenementen die werden georganiseerd in La Pasión.
 naar website Annet Gabriëlse  
 elixer Elikser BV uit Leeuwarden is de uitgever van mijn boeken, die in 2008 en 2011 zijn verschenen.
 naar website Elikser  
 staakt het vuren In 2008 nam ik het initiatief om samen met Paul Steverink en Johan van Wijk de stichting Staakt Het Vuren op te richten. Doel: Een bijdrage leveren aan het vervangen van het consumentenvuurwerk door milieuvriendelijk, veilig, professioneel vuurwerk en lasershows.

naar website Staakt het Vuren

 

IMG_0843---kopie Op Ameland werd door Johan de laatste hand gelegd aan het manuscript voor de boeken en tot in de kleine uurtjes gewerkt om de deadline te halen. Op 19 september 2015 werden beide boeken gepresenteerd.